Κόκκινο πιπέρι τσίλι Jolokia σκόνη (“Ghost Chilli”)

2.4012.00

Το κόκκινο πιπέρι τσίλι Jolokia παράγεται από την άλεση καυτερής κόκκινης πιπεριάς jolokia, η οποία αποτελεί μία από τις πιο καυτερές πιπεριές στον κόσμο με καταγωγή από τη βορειοανατολική Ινδία.

Η ποικιλία Jolokia, λόγω της υψηλής καψαϊκίνης που περιέχει (SHU 1.000.000) ονομάζεται επίσης και “Ghost Chilli”.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε γλυκό ή αλμυρό πιάτο.  Μια πρέζα σε συνταγές σοκολάτας, όπως ζεστή σοκολάτα, γλάσο, σάλτσα ή σε τυριά, θα απογειώσει τη γεύση δίνοντας μια πικάντικη νότα.

Δοκιμάστε επίσης, το τσίλι σε σούπες, ψητά λαχανικά, ζεστές σάλτσες, σε πιάτα με κρεατικά και ιδιαίτερα κοκκινιστά, σε ομελέτες, σουφλέ, πιάτα με πατάτες κ.α.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτες: , , , ,
Περιγραφή

Το κόκκινο πιπέρι τσίλι Jolokia παράγεται από την άλεση καυτερής κόκκινης πιπεριάς jolokia, η οποία αποτελεί μία από τις πιο καυτερές πιπεριές στον κόσμο με καταγωγή από τη βορειοανατολική Ινδία.

Οι πιπεριές τσίλι είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά, έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και έχει αποδειχθεί ότι βοηθoύν στην τόνωση του κυκλοφορικού συστήματος.  Η ποικιλία Jolokia, λόγω της υψηλής καψαϊκίνης που περιέχει (SHU 1.000.000) ονομάζεται επίσης και “Ghost Chilli”.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε γλυκό ή αλμυρό πιάτο.  Μια πρέζα σε συνταγές σοκολάτας, όπως ζεστή σοκολάτα, γλάσο, σάλτσα ή σε τυριά, θα απογειώσει τη γεύση δίνοντας μια πικάντικη νότα.

Δοκιμάστε επίσης, το τσίλι σε σούπες, ψητά λαχανικά, ζεστές σάλτσες, σε πιάτα με κρεατικά και ιδιαίτερα κοκκινιστά, σε ομελέτες, σουφλέ, πιάτα με πατάτες κ.α.

Προέλευση: Ινδία

 

 

Επιπλέον πληροφορίες
Αξιολογήσεις (0)
Αποστολή & Παράδοση